Søg

 Leveringstid til byggeplads for rektangular 3 arbejdsdage - CIRK. VAV MF(B) / MOD(B) og Brandspjæld lagerføres  .

Historien om AIR2TRUST

AIR2TRUST ejes 50% af ROKAFLEX GmbH & 50% af Kent Bøje (Adm. direktør i AIR2TRUST)

 

FAKTA OM AIR2TRUST:

Stiftet: 2007.

Medarbejdere: 8 i Danmark

3.600 medarbejder i Europa.

Lager: 20.000 m² i Europa.

Produktion: 60.000 m² i Europa.

Fokus: Kunden i centrum – TOTALLEVERANDØR.

Produkter afhøjeste kvalitet tilkonkurrencedygtigepriser – altid medkunden i centrum

 

2017 AIR2TRUST ansætter igen…

AIR2TRUST byder Susanne Dam velkommen som intern sælger. Susanne har stor erfaring med kundeservice og bidrager supergodt med kundehåndteringen. To nye eksterne salgskonsulenter bliver ansat. Kristian Paulsen som er 39 år og bosat i Herlev. Kristian er ansat som salgsingeniør – han skal fortrinsvis tage sig af salg på Sjælland. Kristian har mere end 10 års erfaring som montør/sjakbajs bl.a. hos E Klink. Ligeledes er Peter Ølholm 50 år ansat, Peter er bosat i Gosmer ved Odder. Peter er ansat som salgsingeniør – han skal fortrinsvis tage sig af salg i Jylland og på Fyn. Peter kommer sidst fra en stilling som serviceteknikker hos STRATO Ventilation, han er uddannet elektriker og har tidligere arbejdet hos DanVent/Systemair.

 

2016 AIR2TRUST flytter til Århus & får ny bestyrelsesformand samt adm. direktør.

AIR2TRUST flytter til et nyt og meget større domicil i Tilst – Århus adressen er: Langhøjvej 1, 1 sal – 8381 Tilst. AIR2TRUST ansætter Paw Evald som salgschef. Paw har tidligere været projektleder samt servicechef hos flere af de største ventilationsentreprenører - blandt andet hos Bravida & airteam. Bjarne S. Andersen ansættes som teknisk salgsingeniør. Bjarne har mange års erfaring som projektleder.

AIR2TRUST har valgt ny bestyrelsesformand Advokat Søren Tonnesen. Søren har i mere end 20 år haft status som equitypartner (første 10 år i skatteadvokatfirmaet Tommy V. Christiansen og seneste 10 år i Bech-Bruun, der er et af Danmarks største advokatfirmaer) og han har tillige været involveret i ledelsesforhold. Kent Bøje ansattes som administrerende direktør. Thomas Skifter - en af stifterne af AIR2TRUST stopper i AIR2TRUST og sælger sin andel til Kent Bøje, som nu ejer 33% af virksomheden.

 

2015 AIR2TRUST har i dag en af de største og bredeste produktsortiment inden for totalleverancer til ventilationsbranchen.

AIR2TRUST er vokset fra at have et ventilationsmarkedspotentiale på ca. kr. 400 millioner til i dag at have et markedspotentiale på mere end kr. 1 milliarder – ovennævnte er skabt ved at AIR2TRUST har tilegnet sig større tekniske kompetencer og ikke mindst ved NYE eksklusive eneforhandlings agenturaftaler.

AIR2TRUST har med stor glæde ansat ingeniører Kristian Møller & Tobias Jønsson i 2015.

Boligventilation – Villaventilation – Husventilation – kært barn har mange navne. AIR2TRUST har fået en eksklusiv eneforhandlingsaftale med BRINK fra Holland. BRINK er blandt de suverænt dygtigste og største specialister i produktion af højeffektive aggregater til ventilation i villaer & etageejendomme, små intuitioner, kontorer m.v. Brinks eget nye domicil viser egne kompetencer eks. er bygningen udstyret med den nyeste teknologi inden for luft opvarmning, køling, balanceret ventilation. Når du besøger os vil du opleve hvordan ren luft komfort og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Vi har en 14.500 kvadratmeter fabrik vi er ca.160 medarbejder. Vi har et topmorderne Research & Development afdeling og et fuldautomatisk lager. Brink Climate Systems er en del af CENTROTEC Sustainable AG. CENTROTEC er et børsnoteret selskab med kontorer i 50 lande, og med næsten 2.700 ansatte. Omsætningen i 2010 var på over kr. 3.5 milliarder.

Det blev også i 2015, at AIR2TRUST for første gang udgav ”ventilationsbogen” – ventilationsbogen er et værktøj til rådgivende ingeniører, tilbudsmedarbejdere, projektmedarbejdere – ja til hele fødekæden i ventilationsbranchen. BOGEN er blevet rigtig godt modtaget.

Citat: Henrik Løvenholdt tilbudschef, AIRTEAM: Det er bare rart at have noget på tryk.

Brdr. A & O Johansen og AIR2TRUST er nye eksklusive strategiske samarbejdspartnere. AO vil markedsføre og sælge AIR2TRUST produkter til VVS & EL installatører i Danmark. AO vil lagerføre AIR2TRUST produkter i et sådant omfang at AO kan servicere og levere komplette løsninger indenfor ventilation. AO har 49 håndværker butikker hvor de mest almindelige varer til VVS – EL projekter kan afhentes – og i fremtiden måske også ventilationsprodukter.

AIR2TRUST er pt. bl.a. i gang med at levere til Nordeuropas største FÆNGSELSBYGGERI.

AIR2TRUST leverer: AGGREGATER – VAV – CAV – BRAND & RØGSPJÆLD – LYDDÆMPERE - vores største ”TOTALLEVERANCE” i Danmark hidtil. Mere end 250.000 m3luft.

AIR2TRUST kom i mål med den planlagte ”TURN AROUND”, det betyder at produktion og lager foregår i et optimalt samspil, derfor leverer AIR2TRUST nu alle produkter fra ét sted – på en bil – komplette leverancer.

AIR2TRUST har i 2015 HISTORIENS største TOP & BUNDLINJE…

 

2014 – I 2014 har AIR2TRUST med stor succes flyttet lageret til ROKAflex - lige nord for Hamborg. Det har gjort AIR2TRUST til en endnu mere pålidelig totalleverandør ( alt på en bil til den aftalte tid). Vi råder nu over mere end 10.000 m2 lager. 2014 blev også året, hvor vi flyttede domicil fra Langå til Randers. AIR2TRUST har indgået aftale om at sælge Komfovent aggregater – det betyder, at vi nu kan levere aggregater fra 40m3 - 50.000m3 - TÜV-godkendt - ISO 9001 og ISO 14001 – Passivhus certifikat - EUROVENT certifikat  - Plug & Play - Modbus eller BACnet - Styring via PC/smartphone - VAV, CAV.

 

2013 – var et spændende år for AIR2TRUST. I 2013 blev AIR2TRUST en af de største leverandører af CE mærket brand- og røgspjæld. AIR2TRUST leverer nu også et komplet prisstærkt produktprogram af cirkulære og rektangulære VAV regulatorer standard uden BUS eller som Belimo LON, MOD-BUS, MP-BUS, Siemens KNX motorer. AIR2TRUST har mere end fordoblet kunde-porteføljen i 2013.

 

2012 - AIR2TRUST er kommet godt fra start og vækster fortsat.  På grund af investeringer i 2011 kan vi nu prale af, at levere rør & fittings, der er produceret på de nyeste og mest moderne maskiner der p.t. findes. Det gør, at vores kvalitet, tæthed og monteringsvenlighed - er den bedste du kan få! - Vores rør & fittings er som standard klasse D. ROKAFLEX & AIR2TRUST er i dag en af de stærkeste leverandører af ventilationskomponenter i Europa med en koncernomsætning på mere end 200 mio. pr. år.

 

2011 - AIR2TRUST flytter den rektangulære produktionen til Tyskland, dette giver en meget større kapacitet og en endnu bedre konkurrenceevne. AIR2TRUST har en del opstarts-vanskeligheder med produktionen - det løses heldigvis hurtigt. Omsætningen stiger igen meget. I slutningen af 2011 investerer AIR2TRUST & ROKAFLEX i mange nye moderne produktionsmaskiner. Der indgås et strategisk samarbejde med MP3. Det betyder, at AIR2TRUST FREMOVER KAN LEVERE ALT indenfor armaturer, VAV & CAV spjæld og ikke mindst både runde og firkantede Europæisk godkendte BRAND- & RØGSPJÆLD EN 1366-2 og EN 13501-3, brandklasse EI 120S.

 

2010 - AIR2TRUST mere end 6-dobler omsætningen. AIR2TRUST begynder at levere til nogle af de førende ventilationsvirksomheder i Danmark. Det besluttes, at flytte den rektangulære produktion til Tyskland. Kent Bøje ansættes på fuld tid, med ansvar for kunder & økonomi.

 

2009 - Thomas og Lars vælger at sælge en del af virksomheden, for at sikre en stadig vækst og udvikling og for at få et par stærke partnere med som indehavere af virksomheden. Ejerkredsen består herefter af tyske ROKAFLEX Zahn GmbH – præsenteret af Oscar McAven, Kent Bøje og naturligvis stadig stifterne af virksomheden Lars og Thomas. ROKAFLEX har sit hovedkvarter i Braak nær Hamburg. ROKAFLEX producerer i Tyskland, Polen og Danmark og forbruger mere end 10.000 tons stål i produktionen pr. år.

 

2008 - AIR2TRUST får på rekordtid etableret en komplet produktion af ventilationskanaler i Langå tæt ved Randers. Man må sige, at Thomas & Lars er modige, når man ser hvilke andre dygtige leverandører, der allerede er etableret på ventilationsmarkedet – men heldigvis lykkes det som tider at få succes, selv om oddsene er i mod det man gør - her kan man vel sige at frækhed og mod bliver belønnet…

 

2007 - Thomas & Lars satser alle deres sparepenge på en fælles drøm – de vil være selvstændige og de stifter AIR2TRUST ApS og starter en produktion af ventilationskanalsystemer. De har tjent en god sum penge, ved at arbejde under svære forhold i udlandet, bl.a. i Rusland, Barbados, Tjetjenien & Polen m.v. - det er vel sådan nogle iværksættere, DANMARK har brug for?