Søg

Leveringstid til byggeplads    -     Rektangulær: 7 arbejdsdage CIRK. VAV MF(B) / MOD(B) og Brandspjæld lagerføres

Historien

Altid med kunden i centrum

VAV-, CAV- & TRYKHOLDESPJÆLD - BRAND & RØGSPJÆLD – BOLIGVENTILATION – STORKØKKENEMHÆTTER - AGGREGATER - KANALSYSTEMER - ARMATURER

 

 

AIR2TRUST, DER ER LEVERANDØR AF VENTILATIONSPRODUKTER I DANMARK, BLIVER EN DEL AF AIRVANCE GROUP OG KASTER SIG UD I NYE AMBITIONER

AIR2TRUST, der er leverandør af ventilationskomponenter til byggerier i Danmark, har solgt størstedelen af aktierne i AIR2TRUST til Franske AIRVANCE GROUP. AIRVANCE GROUP har hovedkvarter i Lyon, Frankrig.

AIRVANCE GROUP deler samme kerneforretning: Leverance af ventilationskomponenter til de professionelle ventilationsentreprenører, grossister m.fl.

ROKAFLEX GmbH (en del af VENTO-koncernen) sælger alle sine aktier, og Kent Bøje, medejer af AIR2TRUST, sælger en del af sine aktier. Kent Bøje fortsætter i spidsen for AIR2TRUST som administrerende direktør og aktionær sammen med AIRVANCE GROUP.

Laurent Dolbeau (CEO for Airvance Group): "Dette opkøb er i overensstemmelse med vores strategi for geografisk ekspansion. Koncernen har nu datterselskaber i 14 europæiske lande inklusiv Danmark. Jeg er glad for at byde AIR2TRUST og CEO Kent Bøje, samt medarbejderne i AIR2TRUST velkommen i Airvance Group.

Kent Bøje (aktionær og administrerende direktør i AIR2TRUST): "AIRVANCE GROUPs store produktportefølje giver nye og meget spændende muligheder for AIR2TRUST's udvikling. Jeg glæder mig til at videreføre Airvance Group's strategi i Danmark.

AIRVANCE GROUP er eksperter i at levere ventilationskomponenter. Med en omsætning på over €571 mio./ DKK 4.259 mia. i 2022 og 1.800 medarbejdere er Airvance Group en vigtig aktør på det europæiske marked. Airvance Group er til stede i 14 europæiske lande gennem sit netværk af datterselskaber og har eksportaktiviteter i over 50 lande.

Airvance Group distribuerer via følgende brands: France Air, CAIROX og Sufix. De markedsførte produkter er designet til at sikre komfort og indendørs luftkvalitet til boligmarkedet, kommercielle bygninger, hospitaler, renrum og industrielle omgivelser. Airvance Group leverer et komplet produktsortiment til alle former for ventilationssystemer samt aircondition, opvarmning og isolering.

AIR2TRUST kernekompetence er at levere ventilationskomponenter i højeste kvalitet. AIR2TRUST blev grundlagt i 2007 og har kontorlokaler i Tilst ved AARHUS.